Beusan se prisjetio finala SP-a: ‘I dalje tvrdim da je Nestor Pitana nasjeo kad je dosudio prekršaj nakon pada Griezmanna’

Foto: Snimka zaslona

Mateo Beusan, kojega smo godinama gledali kao Oko sokolovo na HRT-u, hvali svog nasljednika Marija Strahonju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja sam 21 godinu bio sudački ekspert HRT-a. Godišnje sam zbog emisija na HRT-u znao proći i po 40.000 kilometara od Duhovnika do Zagreba. Ustajao sam u četiri ujutro i na put”, ispričao je za 24sata.

Bavi se uzgojem kaktusa, a jednom je zbog toga umalo umro. Jedan ga je kaktus ubo u prst, a Mateo je tim prstom dotaknuo mačji izmet pomiješan sa zemljom.

“Infekcija je bila toliko jaka da sam skoro umro. Da nisam odmah otišao u bolnicu, vjerojatno ne bih preživio. Infekcija je u par sati zahvatila cijelu ruku. Prva tri tjedna primao sam tri vrste antibiotika i tri infuzije svaki dan, potom dva tjedna dvije vrste antibiotika i dvije infuzije na dan, i na koncu zadnji tjedan po jedan antibiotik i infuziju. I tek tada sam se uspio riješiti bakterije”, prisjeća se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prisjetio se i dvije sporne situacije iz finala SP-a 2018. godine u kojemu nas je Francuska pobijedila 4-2.

“I dalje tvrdim da je Nestor Pitana nasjeo kad je dosudio prekršaj nakon pada Griezmanna. To nije bio prekršaj, to je bila njegova velika pogreška, a Francuzi su nakon tog ubačaja poveli 1-0 autogolom Mandžukića. Što se tiče penala, nakon igranja rukom Ivana Perišića, da nije bilo VAR-a taj penal ne bi bio dosuđen. Pitana ga nije dosudio odmah, sve je po njemu bilo čisto, a onda su ga iz VAR sobe upozorili na taj detalj. Znao sam čim je to išao gledati, da će ga dosuditi, ali to nogometno nije penal. Po VAR-u je nažalost bio”, rekao je Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.