Quique Setien bez imalo skromnosti: ‘Barcelona je najbolja momčad na svijetu’

Foto: Twitter

Barcelona je pobijedila Napoli te se s ukupnih 4:2 plasirala na završnicu u Lisabon na kojoj će u petak u četvrtfinalu igrati protiv Bayerna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek se može bolje, ali mislim da smo bili odlični, osobito u prvom poluvremenu. Na ovom nivou nikad ne možeš igrati samo svoju igru, moraš gledati i što protivnik radi. Barcelona je najbolja momčad na svijetu, ali takvi su i Bayern i Real Madrid. Te utakmice odlučivat će detalji. Zadovoljan sam fizičkom spremom momčadi, a u petak će biti strašno teško jer ćemo igrati protiv nevjerojatno dobre momčadi. Mi imamo najboljeg igrača na svijetu, ali Bayern ima Lewandowskog koji je zabio 13 golova ove sezone u Ligi prvaka”, rekao je Barcelonin trener Quique Setien.

Govorio je i o Messijevoj ozljedi.

“Razgovarao sam s njim. Udarac je bio vrlo jak i neugodan, ali sve je u redu. Sigurno će igrati protiv Bayerna”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.