Bez golova u dvoboju Gorice i Rijeke

Velika Gorica, 17.02.2021. - Zaostala utakmica 16. kola Prve HNL Gorica - Rijeka.Na slici Babec Hrvoje (20) Gorica.foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ tp

Gorica i Rijeka odigrali su 0:0, uz puno opreza i bez većih prilika na obje strane. Možda i najbolju u prvom poluvremenu imao je domaćin u 30. minuti, no Nevistić je obranio Lovrićev udarac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijetila je Rijeka u 53. minuti preko Andrijaševića, no njegov pokušaj je obranio Banić.

Samo dvije minute kasnije Lovrić je pucao iz slobodnog udarca, ali preko gola. Riječani su opasno zaprijetili u 82. minuti kada je Andrijašević povukao kontru, sjajno progirao Pavičića koji se našao u odličnoj poziciji, ali je njegov udarac završio u bloku.

Gorica je ostala na trećem mjestu, s osam bodova više uz utakmicu više od četvrtoplasirane Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.