Bijač igrač utakmice: Zasluženo smo pobijedili

Foto: fah

Hrvatska vaterpolska reprezentacija plasirala se u polufinale Svjetskog prvenstva u Dohi nakon što je svladala Srbiju s 15-13, a čudesnu utakmicu odigrao je hrvatski vratar Marko Bijač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bijač je ponovno bio na vrhunskoj razini te je proglašen igračem utakmice.

Imao je deset obrana, a posebno se istaknuo u drugom poluvremenu kada je zaustavio dva pokušaja Srbije iz peterca. Obranio je pokušaje Dušanu Mandiću i Strahinji Rašoviću.

– Ušli smo u još jedno veliko polufinale. Na početku se nismo uspjeli stabilizirati u obrani, bilo je teško braniti njihove napade. Dogovorili smo se da ćemo promijeniti neke stvari u poluvremenu, stabilizirali smo se i onda u napadu kažnjavali neke njihove pogreške. Mislim da smo bili strpljivi i na kraju zasluženo pobijedili, rekao je Bijač nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Kad smo čvrsti u obrani i imamo agresivnost, s vremenom se otvore neke šanse. Mislim da je to ključ našeg uspjeha danas. Posložili smo obranu i tako slomili Srbiju, dodao je hrvatski vratar, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.