Bild: Mbappe definitivno odlazi u Real

epa09627619 Paris Saint Germain's Kylian Mbappe reacts after scoring the 1-0 lead during the UEFA Champions League group A soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and Club Brugge in Paris, France, 07 December 2021. EPA/Ian Langsdon

Njemački list Bild je ekskluzivno objavio da je Kylian Mbappe sve dogovorio s Real Madridom i da na ljeto odlazi u Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, njemu ovog ljeta ističe ugovor koji nije želio produžiti i definitivno napušta Park prinčeva. U Realu će, tvrdi Bild, zarađivati oko 25 milijuna eura po sezoni.

Navodno je Perez redovito bio u kontaktu s Mbappeom i njegovim ljudima, a sve češće kako se bližio istek njegova ugovora. PSG je nudio Mbappeu produženje ugovora na dvije godine uz plaću od 40 milijuna eura po sezoni, ali je igrač sve odbio iako se u je prije tjedan dana navodno razmatrao opciju ostanka u Parizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.