Bild ponovno ”dovodi” Jose Mourinha u Njemačku!

Foto: Snimka zaslona

Portugalski trener, Jose Mourinho, i dalje je bez angažmana, naime, prošlo je desetak mjeseci od kada je dobio otkaz, zbog loših rezultata, u Manchester Unitedu. Naime, Mourinho trenutno radi kao stručni komentator Sky Sportsu, no, i dalje plijeni pozornost medija, pa tako i onih u Njemačkoj.  Sve se glasnije piše i govori da bi se Mourinho mogao vratiti nogometu, kao trener nekog velikog europskog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački Bild, poznat po čestim napadima na bivšeg hrvatskog izbornika, aktualnog trenera Bayerna, Niku Kovača, piše da bi Portugalac mogao preuzeti klupu njemačkog doprvaka, Borussije Dortmund. Naravno, nagađalo se i dalje se nagađa kako bi se Mourinho mogao vratiti na klupu Reala ukoliko Zinedine Zidane dobije otkaz, no, od toga zasad ništa, Njemačka je u ovom trenutku realna opcija, piše Bild te u svom stilu slikovito dodaju kako Portugalac već uči njemački jezik. Navodno su portugalski trener i Borussija u stalnim kontaktima…

Nije ovo prvi puta da su njemački mediji, pa tako i Bilid, dovodili u Njemačku Mourinha, svojedobno su ga ”gurali” na klupu Bayerna kao zamjenu za Niku Kovača, no, Hrvat je ”preživio” na klupi njemačkog velikana, osvojio dva trofeja i priča o angažmanu Mourinha se smirila. Na red je došla Borussija, što će od toga svega doista biti pokazat će kao i uvijek vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.