Bili se vratili pobjedama: Hajduk zasluženo slavio na Poljudu protiv Varaždina!

Foto: fah

Nogometaši Hajduka u sklopu 11. kola Prve hrvatske nogometne lige na Poljudu rutinski su sa 2:0 svladali Varaždin. Hajduk je tijekom devedeset minuta bio bolja i dominantna momčad, što se i očekivalo s obzirom kako su nakon prvih deset kola u HNL-u osvojili dvadeset bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protiv Varaždina Hajduk je poveo pogotkom Jaira u 21.minuti utakmice. Naime, Juranović je loptu dodao do napadača Hajduka, nakon nekoliko odbijanaca Jairo je ipak loptu smjestio u mrežu gostiju iz Varaždina, Inače, ovo je četvrti gol Jaira ove sezone.

Konačnih 2:0 za Hajduk zabio je na lijep način Nejašmić u 65. minuti glavom, asistirao mu je Hamza.

Recimo kako je u 90. minuti drugi žuti karton dobio igrač Varaždina Senić zbog čega je i isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Hajduk je u prošlom kolu u Puli odigrao tek 1:1 protiv Istre, iako su Bili poveli, dok je Varaždin poražen od Rijeke 2:0. No, glavni uspjeh Varaždina u ovom dijelu sezone pobjeda je protiv Dinama s 1:0.

Sastavi:

HAJDUK (4-3-1-2): Posavec – Juranović, Simić, Ismajli, Čolina – Bradarić, Nejašmić, Barry – Caktaš – Jradi, Jairo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VARAŽDIN (5-4-1): Nevistić – Tkalčić, Adžić, Senić, Prce, Štefulj – Mehdikhani, Guera Djou, Glavina, Težak – Lisakovič

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.