Bilić iskreno o stanju u nogometu: ‘Igrači imaju svu moć, a samo su neki iznimke’

Foto: snimka zaslona

Bivši menadžer West Hama Slaven Bilić gostovao je u emisiji Monday Night Football na Sky Sportsu gdje je progovorio o razlozima odlaska Dimitriya Payeta, najboljeg tadašnjeg igrača West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bio je briljantan na travnjaku, izvan njega i u svlačionici. Bio je glasan na pozitivan način i svi su se zabavljali. U drugoj sezoni radio je prave stvari na travnjaku, ali je želio otići. Imao je nekih privatnih problema i jednostavno je želio otići. Naravno da sam ga u tom trenutku pokušao nagovoriti da ostane jer je bio naš najbolji igrač. Bio je omiljen od strane ostalih igrača i davao nam je nešto ekstra”, rekao je Bilić, bivši trener West Hama.

“Klub je želio da ostane, dobio sam tu poruku od uprave i nili smo na istoj valnoj duljini i željeli smo se poboljšati. Nismo željeli ostati bez najboljih igrača. Pokušao sam ga nagovoriti i razgovarao sam s njim nekoliko puta, ali sve je došlo u fazu da je počeo štetiti svlačionici i igrači su počeli pitati što se zbiva. Tada sam morao reagirati. Razgovarao sam s upravom i tada smo morali podvući crtu”, dodao je hrvatski stručnjak .

Pitali su ga i misli li da igrači u današnjem nogometu imaju svu moć?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Apsolutno.. Danas igrači i agenti zapravo sve diktiraju klubovima. Klubovi i agenti moraju zajedno raditi, a vi kao menadžer ste u potpunosti ovisni o njima, To je vrlo kompleksan posao, ali na kraju dana ste u nogometu. Radite što volite i kada pobjeđujete sve je nevjerojatno. Naravno, kada gubite ste potišteni, ali ste dobro plaćeni za to”, poručuje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.