Bilić nakon pobjede protiv Chelseaja: Ponosan sam na moje igrače

Foto: fah

Trener West Hama Slaven Bilić izjavio je u subotu da je ponosan na svoje igrače, te da su zasluženo pobijedili Chelsea 2:1 u 10. kolu Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan sam na moje igrače, zasluženo smo pobijedili prvaka. U prvom poluvremenu smo odigrali jako dobro, ali na startu drugog dijela igrali smo suprotno od onoga što smo htjeli. Ne možete pustiti protivniku loptu i braniti se 45 minuta. No, to je pitanje mentaliteta, kojeg trebamo promijeniti, a to je proces koji traje. Iako je Chelsea izjednačio, sreća je da nam je ostalo više od pola sata do kraja i mogli smo ponovno uspostaviti pritisak”, kazao je Bilić za britanske medije.

Trener Chelseaja Jose Mourinho je nakon poraza izbjegao novinare.

“Mogu razumjeti Mourinha, jer iz njegove perspektive mnoge sudačke odluke u posljednje vrijeme bile su protiv Chelseaja. No, što se tiče današnjih sudačkih odluka, mislim da nije bilo grešaka.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac je poništio gol Fabregasa zbog zaleđa, a u 44. minuti pokazao je crveni karton Matiću.

“Nitko ne može reći da je bio u zaleđu, ali niti da nije bio. Pogledao sam snimku, ali svejedno nisam sto posto siguran. Što se tiče isklučenja Matića, odnosno dva žuta kartona, mislim da je sudačka odluka bila ispravna. Matićevo isključenje je utjecalo na igru, ali Mourinhovo nije, jer nije važno ako sudac isključi nekoga sa klupe”, rekao je Bilić.

Bilić je pohvalio centarfora Andyja Carrolla, koji je u 69. minuti ušao u igru, a deset minuta kasnije zabio je za pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Njegova kvaliteta nikad nije bila upitna, teško ga je čuvati u kaznenom prostoru. Posljednjih tjedana je odlično trenirao i vjerujem da više neće imati problema sa ozljedama. U tom slučaju to će biti dobro i za klub, ali i za reprezentaciju Engleske”, dodao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.