Bilić razmatra ponude klubova, ali mogao bi i na Svjetsko prvenstvo: Nudi mu se mjesto izbornika

Foto: fah

Slaven Bilić ostao je bez posla u West Hamu u studenom. Mediji pišu da je kandidat za trenera Stokea, ali i za poziciju izbornika australske nogometne reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je predsjednik Nogometnog saveza Australije David Gappop već obavio razgovor s Bilićem koji bi tako dobio priliku prvi put voditi neku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu nakon što s Hrvatskom nije izborio Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi.

Bilić je i sam gostujući na Sky Sportsu otkrio kako ima ponuda, da će ih razmotriti, no čeka onu najbolju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.