Bilićev WBA iznenadio City i osvojio velik bod na Etihadu

Foto: fah

Manchester City i West Bromwich Albion našeg Slavena Bilića remizirali su na Etihadu 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Pepa Guardiola imala je veliku premoć u posjedu i stvorenim prilikama, ali se WBA uspio obraniti i izbjeći poraz.

WBA je u startu pokazao da bi mogao zakuhati ovu utakmicu, ali golman Cityja je obranio.

Bilo je mirno do 30. minute i gola Cityja za vodstvo, zabio je Gündogan koji je ostao sam na deset metara od gola WBA-a nakon što je Sterling probio lijevu stranu obrane gostiju i odigrao povratnu loptu u šesnaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, Bilićeva momčad uspjela se vratiti u igru, s velike udaljenosti igrači West Broma ubacili su loptu u kazneni prostor Cityja, koju su spasili, ali zatim je netko od veznjaka WBA-a vratio loptu u kazneni prostor, a ona se odbila od Diasa ravno u noge Ajayiju.

Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

City je pokušavao napasti goste beskrajno dugim napadima nakon kojih bi povremeno u šanse dolazili De Bruyne i Sterling, ali bezuspješno.

Da Bilić ne bude poražen zaslužan je i golman West Broma Sam Johnstone koji je u zadnjoj minuti sudačke nadoknade senzacionalno obranio pokušaj Gundogana koji je s male udaljenosti pucao glavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.