Bio je to nekoć davno derbi: Trener Hajduka tražio dres od igrača – Dinama

Foto: fah

Dinamo je na Maksimiru posve očekivano pobijedio rutinskom igrom nemoćni Hajduk 2:0, u utakmici koja je nekoć davno nosila s pravom epitet utakmica svih utakmica ili derbi svih derbija, danas je to tek utakmica. Utakmica koju Hajduk može dobiti isto onoliko koliko je može dobiti, primjerice, Šibenik. Naravno, ne podcjenujući nikoga.  Jednostavno, Hajduk je, nažalost, godinama tek zlatna sredina hrvatske prvenstvene ljestvice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva je to utakmica bila možda najbolje svjedoči sam trener Hajduka, koji je u susretu u kojem je njegova momčad bila nemoćna vidio i pozitivne stvari. Što bi tek bilo da su Bili pobijedili?

Nakon susreta trenera Hajduka Paolo Tramezzani, vrlo korektno, čestitao je svima na Dinamovoj klupi, a posebno srdačno pozdravio se s Lirimom Kastratijem, koji mu je darovao svoj dres. Odmah je to izazvalo veliko zanimanje javnosti, puno raznoraznih komentara na društvenim mrežama, mnogi nisu bili pozitivni.

Ne samo da je Kastrati suparnički igrač, već je bio i igrač koji je presudio Hajduku. No znaju se Kastrati i Tramezzani iz vremena kad je Talijan bio asistent u reprezentaciji Albanije, Kastrati je tad igrao u Tirani, sad su se ponovno sreli, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.