Bišćan: Bilo je teško, ali zbog toga su bodovi slađi

igor bišćan
Foto: HNS

Hrvatska mlada nogometna reprezentacija u svom je trećem nastupu u skupini A u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2023. ostvarila je i treću pobjedu svladavši u Varaždinu Norvešku sa 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Teška utakmica za nas. Znali smo što nas čeka i na koji način protivnik igra i koje su mu kvalitete. Dobro smo otvorili, poveli. Prvo poluvrijeme smo dosta dobro izgledali. Utakmica se odvijala kako nam odgovara, ali kad smo primili gol malo smo se pogubili i oni su osjetili da je utakmica otvorena, rekao je izbornik Igor Bišćan.

Dodao je kako su u drugom poluvremenu imali bolje šanse nego u prvom, ali da nisu izlascima uspjeli poentirati što bi im, kako je rekao donijelo mirnoću i ne bi strepili do kraja.

– Bilo je teško, ali zato je slađe, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Zadovoljan sam sa trudom dečkiju, sa zajedništvom i sa nekim stvarima u igri koje smo odradili, rekao je Bišćan.

Osvrnuo se i na sljedeću utakmicu protiv Azerbajdžana koja je na rasporedu 12. listopada.

– Svjesni smo da smo bolji, ali neće biti jednostavno nakon dugog puta tamo i nakon potrošnje na ovoj utakmici, zaključio je izbornik mladih Vatrenih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac trećeg pogotka bio je Mario Vušković.

– Bila je dosta teška i zahtjevna utakmica, ali zasluženo smo osvojili tri boda protiv izravnog konkurenta za vrh skupine. Sretni smo, idemo se regenerirati i pripremiti za Azerbajdžan. Pogodak mi dosta znači, ali na kraju je ipak najvažnije da smo osvojili tri boda, rekao je.

– Znali smo da će biti teška utakmica i da će Norveška preskakati igru, ali dobro smo odigrali i zasluženo dobili utakmicu, rekao je Luka Sučić dodavši da utakmica protiv Azerbajdžana neće biti lagana jer oni igraju kod kuće, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.