Bišćan: Idemo kući zadovoljni, a od sutra se već bavimo Goricom i AEK-om

Foto: fah

– Uživat ćemo u ovoj pobjedi na putu za Zagreb, a od sutra se već baviti Goricom i AEK-om, rekao je trener Igor Bišćan nakon što je Dinamo u uzvratnom susretu pobijedio kazahstansku Astanu 2:0 i tako potvrdio plasman u 3. pretkolo Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Mislim da smo bili dosta dobri, posebno prvo poluvrijeme. Nismo protivniku dali osjećaj da može iznenaditi. Prvo poluvrijeme smo mogli još koji gol postići, onda bi još više smirili utakmicu. Na kraju su i oni imali prilike, vjerojatno su zaslužili bar jedan gol, a mi smo počeli osjećati umor od utakmica, putovanja i ovog terena. Pred kraj smo im dopustili previše tih situacija. Na kraju moram biti zadovoljan dečkima, profesionalno smo odradili svoje, pobijedili na nezgodnom gostovanju iz raznih razloga i idemo dalje. AEK je sasvim druga priča.

Dinamo je s ukupnih 6:0 izbacio Astanu.

– Došli smo ovdje po pobjedu. Bolja smo momčad, a važno je i zbog koeficijenta. Drago mi je što su se dečki do zadnjih sekundi trudili odraditi posao. Dobar je znak da nismo primili pogodak. To osnažuje naš timski duh.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bišćan je još jednom pohvalio igrače, ali i navijače koji su ih bodrili u Kazahstanu.

– Treba pohvaliti sve igrače, podloga nije ugodna. Ova je baš istrošena i malo tko uživa igrajući na toj podlozi. Čini se zasad da smo prošli bez ozljeda, što je jako važno. Na kraju idemo kući zadovoljni. Kad smo vidjeli navijače na treningu, iznenadili smo se jer let traje beskonačno. Stvarno je poseban osjećaj i hvala im na podršci, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.