Bit će to teška utakmica na Maksimiru: Dinamov protivnik na startu Lige prvaka, Atalanta, do pobjede u sudačkoj nadoknadi, Pašalić promašivao

Foto: fah

Nogometaši Dinama za nekoliko dana, točnije 18. rujna u srijedu, na Maksimiru igraju prvu utakmicu grupne faze Lige prvaka protiv Atalante iz Bergama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se opravdano smatra da će Atalanta biti nešto lakši protivnik Dinama, od, primjerice, jednog Manchester Cityja, talijanski klub nije jednostavan ”zalogaj.” Naime, Atalanta je i do druge pobjede sezone došla golom koji je postigla u sudačkoj nadoknadi. Dinamov protivnik na startu Lige prvaka je u Genovi pobijedio domaću Genou 2:1.

Utakmicu su promatrali i pomoćnici trenera hrvatskog prvaka, Nenada Bjelice. Trener Atalante, Gian Piero Gasperini, poslao je na teren najjaču postavu u ovom trenutku. Momčad Atalante je do pobjede došla zasluženo, a Mario Pašalić je imao dvije dobre prilike, obje u prvom dijelu susreta. Atalanta je povela u 64. minuti utakmice pogotkom Luisa Muriela iz kaznenog udarca, međutim, u 90. minuti je Geona izjednačila također iz jedanaesterca, da bi pogodak odluke postigao u zadnjim sekundama najskuplji igrač gostiju Duvan Zapata.

Hrvatski reprezentativac, Mario Pašalić, je zamijenjen u 56. minuti utakmice, a za Atalantu su u Genovi igrali:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gollini – Toloi, Djimsiti, Masiello – Hateboer, Freuler, Pašalić (od 56. De Roon), Gosens – Gomez; Iličić (od 60. Muriel), Zapata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.