Bitka za Svjetsko nogometno prvenstvo: Nevjerojatna gužva u hrvatskoj skupini…

Foto: fah

Završeno je 4. kolo skupine H kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo, koje se sljedeće 2022. godine igra u Kataru. Hrvatska je remizirala u Moskvi (0:0) protiv Rusije te je tim remijem zadržala prvo mjesto u grupi sa sedam bodova, koliko ih ima i Rusija. Samo će prvoplasirana reprezentacija direktno otići u Katar, dok će drugoplasirane reprezentacije imati mučan i težak posao u dosad neviđenim dodatnim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim remija u Moskvi u našoj su skupini igrane još dvije važne utakmice, Malta je iznenađujuće deklasirala Cipar 3:0, dok su u Ljubljani Slovenija i Slovačka odigrale 1:1 nakon što su gosti imali vodstvo. Naime, Robert Boženik je u 32. minuti doveo Slovačku, protiv koje za tri dana Hrvatska igra u Bratislavi, u vodstvo. Slovenija je uspjela izjednačiti preko bivšeg igrača Dinama Petra Stojanovića.

Kako smo već rekli Hrvatska na prvom mjestu ima sedam bodova, toliko na 2. mjestu ima Rusija, koja ima lošiju gol razliku, na trećem je mjestu Slovačka sa šest osvojenih bodova. Slovenija, Malta i Cipar imaju po četiri boda. Dakle, sve je to ”tu negdje”, zgusnuto u tri boda.

Recimo kako je na startu kvalifikacija Slovenija iznenađujuće uspjela svladati Hrvatsku, a što bi nas moglo itekako skupo koštati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.