Bivši Dinamovac i velika nada Hajduka: Sve svoje golove posvetit ću preminulima ocu i djedu

Sinj, 26.03.2019. - Kvalifakaciska nogometna utakmica za evropsko nogometno prvenstvo U 19 Hrvatska - Norveška. Na slici Ivan Dolček. foto/ HINA: Mario Strmotić/ MS

Hajdukov Ivan Dolček imao je debi iz snova za Bijele na Malti kada je u posljednjoj minuti nadoknade protiv Gzire United pogodio za 2:0. On je u Hajduk došao iz Slaven Belupa, a pogodak je emotivno proživio budući da prvijenac i sve buduće golove posvećuje pokojnima ocu i djedu koji su imali važnu ulogu u njegovu životu, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imam tendenciju stalno se dizati prema naprijed kao bek. Kada sam ušao s klupe, najvažnije mi je bilo uloviti ritam. Dogodi se da napraviš dva-tri sprinta, onda možeš brzo puknuti. Trebaš se prilagoditi ritmu”, priča.

“Osjećaj je bio fenomenalan, pogotovo što je to prvi gol za Hajduk. Sačuvao sam dres s te utakmice, negdje ću ga sigurno postaviti na zid u okviru. Time mi je draži što smo osigurali dobar rezultat pred uzvrat. U toj utakmici moramo također pobijediti, favoriti smo, a igramo pred našom publikom pred koju želim što prije istrčati. Još nisam igrao na glavnom terenu, dok sam bio u Slavenu samo sam s mlađim kategorijama igrao na pomoćnom igralištu”, priča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.