Bivši Dinamovac Luis Ibanez potpisao za Zvezdu

Bivši nogometaš zagrebačkog Dinama Argentinac Luis Ibanez (26) potpisao je u utorak trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, objavila je srbijanska novinska agencija Tanjug.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako je ipak završena višednevna saga oko potpisivanja ugovora, jer je Ibanez tražio jamstva da će plaću dobijati na vrijeme. U medijima se navodilo da će mu godišnja plaća u Zvezdi biti oko 200.000 eura.

Zanimljivo kako je Ibanez već jednom odbio Crvenu zvezdu, o tome je pisao Jutarnji list.

Iz razgovora s Zvezdanom Terzićem zaključio sam da je njihov interes vrlo ozbiljan i da bi ponuda bila više nego korektna, no do konkretnih brojki, eto, nismo niti stigli jer Luis želi jači podražaj. Ima 27 godina i sada je vrijeme da se okuša na višoj razini. Uostalom, iz istih razloga smo odbili ciparski Apollon i Slovan iz Bratislave koji mu je ponudio najveći ugovor u povijesti kluba” – rekao je tada otac Ibanezove supruge Darko Alegić za Jutarnji, koji je preuzeo brigu o karijeri Argentinca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito su im “bolje” i “unosnije” kombinacije u Europi propale, pa je nakon Mađarske završio u Srbiji. Sam Zdravko Mamić je izjavio kako bi određene Dinamove rezerve bile “pojačanja” za beogradski klub, pritom misleći na interes Zvezde za Ibaneza.

Luis Ibanez je 2008. godine stigao iz Boca Juniorsa u Dinamo. U početku je njegove karijera u Dinamu išla uzlaznom putanjom, bio je standarni prvotimac, ali zadnje dvije sezone više nije bio u planovima “modrih”, te je bio na posudbama u argentinskom Racing Clubu i mađarskoj momčadi Gyori ETO.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.