Bivši hrvatski izbornik: Preminula legenda Dinama Zlatko Cico Kranjčar

Foto: Snimka zaslona

Novi šok za hrvatski sport, nakon odlaska Zlatka Saračevića otišao je još jedan velikan hrvatskog momčadskog sporta, preminuo je bivši hrvatski izbornik, legenda Dinama i hrvatskog nogometa, Zlatko Cico Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši član zlatne Dinamove šampionske generacije iz 1982. i uspješni trener plavog kluba preminuo je nakon kratke i teške bolesti.

Inače, uz činjenicu da je vodio hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu 2006. u Njemačkoj Kranjčar je bio istinska legenda hrvatskog, zagrebačkog sporta, u karijeri je također s puno uspjeha igrao i za austrijski Rapid, a u samim počecima nastupao je i za hrvatsku nogometnu reprezentaciju.

Foto Snimka zaslona
Foto: Snimka zaslona

Tijekom bogate karijere bio je na klupi mnogih klubova. Vodio je i Dinamo, a bio je, kako smo već spomenuli, izbornik reprezentacije Hrvatske. Jedno vrijeme je sjedio i na klupi Crne Gore.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je i trener NK Zagreb koji je osvajanjem titule 2002. godine napravio najveće iznenađenje u povijesti Prve hrvatske nogometne lige prekinuvši dominaciju Dinama i Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.