Bivši hrvatski klub, Tedeschijeva Cedevita Olimpija, u Zagrebu igra četvrtfinale Superkupa regionalne lige

Foto: fah

Trener bivšeg hrvatskog kluba, Cedevite, danas Cedevite Olimpije, Slaven Rimac, najavio je četvrtfinalnu utakmicu Superkupa ABA lige. Naime, Rimčevoj momčadi protivnik u Zagrebu će biti beogradski FMP u petak od 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nadam se da ćete gledati dobru košarku. Naravno da su sve momčadi došle s određenim ambicijama. Računamo kao da je ovo natjecateljska utakmica, kao da su bodovi u igri. Želimo vidjeti što smo do sada napravili. Mislim da nam treba jedna ovakva provjera protiv FMP-a, koji ima mladu ekipu i u zavidnoj je sportskoj formi. Momčad je nova, logično da s aspekta napada nije to sve lako uklopiti. Na dosadašnjim utakmicama smo pokazali da je obrambeni dio više-manje funkcionirao dosta dobro. Kako će ekipa više igrati skupa, imati više utakmica, očekujem da će napadački rasti. Mislim da smo potpisali karakterne igrače i nadam se da ćemo se prezentirati u pravom svjetlu”, kazao je Rimac, trener, novostvorenog Tedeschijevog kluba. Inače, ako to nekoga u Hrvatskoj zanima, Cedevita Olimpija će u srijedu u Ljubljani ugostiti tursku Darušafaku u Eurokupu.

Spomenimo kako su polufinalne utakmice Superkupa besmislene ABA lige na rasporedu u subotu od 17 i 20 sati, dok je finale na rasporedu u nedjelju s početkom u 20 sati, a sve će se utakmice igrati u KC “Dražen Petrović”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.