Bivši hrvatski reprezentativac u dresu Srbije ‘dolijeva ulje na vatru’: ‘Bit će uvreda s tribina, uvijek se nađe netko ‘pametan’

Foto: Snimka zaslona

Za nekoliko dana u Splitu utakmicom Hrvatska – Srbija počinje Europsko rukometno prvenstvo. Očekuje se da će Spaladium Arena u petak od 20:30 sati biti ispunjena do posljednjeg mjesta, kao što je to bila u generalnoj probi kada su izabranici Line Červara u pripremnom dvoboju svladali Crnu Goru. Navijači su pokazali da su u velikoj formi te su još jednom potvrdili da će Hrvatska imati sjajnu potporu na predstojećem Euru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se utakmica približava tako je i atmosfera sve ”vatrenija”, a ulje na vatru dolijevaju pojedini reprezentativci Srbije koji već sada ”znaju” kako će se ponašati hrvatski navijači u utakmici 12. siječnja u Splitu. Naime, rođeni Riječanin Stefan Vujić, koji je već nosio dres Hrvatske i bio član Zagreba, u razgovoru za Tanjug najavio je utakmicu u Splitu:

”Hrvatska je dobro poznat protivnik, na njoj je pritisak jer ima imperativ rezultata otkad je dobila domaćinstvo turnira. Tenzije i stres tamo rastu, puno su uložili u svim aspektima u organizaciji… Imaju ogroman pritisak i to može biti naš veliki plus”, rekao je Vujić te je dodao kako će ”s tribina biti uvreda…”

”Vjerojatno će biti uvreda s tribina, uvijek se nađe netko ‘pametan’. Ne zamaram se tim stvarima, siguran sam da nitko neće uletjeti na teren da nas tuče. Čuo sam i da će osiguranje biti veliko, a ako i dođe do nekog incidenta, napravit će sami sebi zlo. Nadam se da će sve proći u najboljem redu”, smatra Vujić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon toga se ipak vrlo brzo ispravio te je dodao kako ga ”tribine ne zanimaju.”

”Ne zanimaju me tribine, samo moja ekipa i da što bolje izgledamo. U suprotnom bi me omelo, ne samo mene, već i cijelu momčad. Nećemo dozvoliti da vanjske stvari utječu na nas.”

Nadalje 26-godišnjih rukometaš Steaue rekao je kako mu nitko od donedavnih suigrača nije zamjerio činjenicu da se odlučio na Euru u Hrvatskoj igrati za Srbiju.
”U šali je bilo nekih prozivki, prijateljskih, bez zle krvi. Poželjeli su mi dosta sreće, zdravlja i uspjeha, osim u susretu s Hrvatskom.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski reprezentativac smatra da njegova nova reprezentacija mora nastupiti skromno s obzirom na konkurenciju u grupi. Naime, Srbija nakon utakmice protiv Hrvatske igra još protiv Švedske i Islanda.

”Idemo od utakmice do utakmice. Ne želim koristiti velike riječi, to bi bilo bahato s moje i strane svih nas. Moramo biti skromni, ponizni i samo tako možemo napraviti nešto veliko, uz zajedništvo i timski duh. Nadam se da će ispasti onako kako želi naša javnost. Nedavno smo izgubili od Makedonije u prijateljskoj utakmici. No, bolje i sada nego kada bude bitno.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.