Bivši kapetan Hajduka: Tužno je kad nas nikakav Dinamo dobije na Poljudu bez borbe

Foto: fah

U derbiju 28. kola Hrvatske nogometne lige Hajduk je pretrpio gorak poraz od Dinama rezultatom 0:1. Ovime su bijeli pali na treće mjesto prvenstvene ljestvice te bitno smanjili vjerojatnost za osvajanje titule prvaka Hrvatske koju željno iščekuju već dva desetljeća. Vodeća je i dalje Rijeka koja je pobjedom nad Rudešom došla do ukupno 62 boda, pet više od Dinama koji ima utakmicu manje. Hajduk trenutno ima 55 bodova, a u idućem ih kolu čeka upravo Jadranski derbi na Rujevici. Još jedna prilika da se vrate u lov na naslov, ali i da još više zaostanu u borbi. Nakon susreta igru je za Dalmatinski portal komentirao bivši kapetan Hajduka, Hrvoje Vejić:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
“Evo, završili smo još jedno prvenstvo, nismo uspjeli, ali ‘ajmo odigrati do kraja pošteno pa ćemo raditi završne račune. Tko je što radio, a tko nije. Netko kaže čuda se događaju, Ivana Banfić i Merlin kažu čuda ne postoje, realno je da bi bilo čudo svih čuda da se Hajduk vrati u borbu za prvaka. Karoglan je najavljivao puno toga, hrabri Hajduk, igru u kojoj samo pobjeda igra, ali sve je bilo kao i zadnjih mjeseci – sporo, jalovo, tromo, dosadno. Kratki opis Hajdukove igre u zadnje vrijeme. Šuplja priča, hrabrenje samog sebe i pumpanje optimizma navijača bez pokrića”, stoji u Vejićevom komentaru.
> Hajduk ostao bez Livaje, protiv Rijeke neće igrati ni Šarlija

“Što se, dovraga, događa u svlačionici Hajduka? Ovako loše ne možeš izgledati ako je sve ok. Uglavnom, mišljenja sam da je u svlačionici nered, koji se odražava na terenu, a za sve je uvijek kriv trener, isto kao što je i zaslužan kad je dobro”, dodao je Vejić opisavši jučerašnju igru kao trećeligaški nogomet u vrhunskoj atmosferi kojem nedostaje taktičke i fizičke borbe.

“Igrao sam prvo protiv Hajduka, a nakon toga za Hajduk, koji nakon prvog sučevog zvižduka krene, baci se na glavu i juriša. I znali smo da će to ostaviti protivniku prostor za kontre, ali mi smo Hajduk, mi moramo tako. Danas je od toga ostalo ništa. Vratite Hajduk na tvorničke postavke, ovo nije to, j***mu”, napisao je Vejić.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.