Odlazi li Karoglan? Tako je zvučao…

Foto: fah

Trener Hajduka Mislav Karoglan kritizirao je svoje igrače nakon 0:1 poraza od Dinama. Govorio je o o mogućem odlasku, zapravo, zvučao je kao da odlazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nikad mi nije problem preuzeti odgovornost. Ali znam što radim i koliko sam predan. Tu razinu predanosti moraju imati igrači. I još veću. Da bi bio prvak. Neki odnosi se nisu smjeli desiti. Klub je sve osigurao, predsjednik je s upravljačke strane napravio sve. Ovaj dio neka bude na meni i igračima. U velikom klubu su igrači tu da preuzmu odgovornost”, rekao je Karoglan.

“Najmanja stvar sam ja, samo kažem da je klub osigurao da imamo ptičjeg mlijeka. Trener je kriv kad je sve loše i preuzimam odgovornost za loše rezultate. Ja znam što radim i koliko sam predan. Mogu se pogledati u ogledalo. Tu razinu predanosti moraju imati i igrači, i još veću, kako bi bili prvaci.”

Hajduk sad ima sedam bodova manje od vodeće Rijeke i dva manje uz utakmicu više od Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Sada smo u jako teškoj poziciji. Ovo je bila za nas ključna utakmica. Dok se god igra, matematički si unutra, ali ne ovisimo više sami o sebi”, dodao je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.