Bivši kapetan Vatrenih Darijo Srna nikad bliže Barceloni?

Foto: snimka zaslona

Bivši kapetan Vatrenih Darijo Srna ipak je prvi izbor španjolskog prvaka Barcelone za poziciju desnog bočnog. Navodno bi se transfer trebao dogoditi u prvom mjesecu, već po treći puta ovu informaciju kao “skoro gotovo akviziciju” najavili su španjolski mediji ”As” te ”Mundo Deportivo”, koji su zasigurno dobro obaviješteni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li do toga doista doći vrlo će se brzo saznati, jedno je sigurno, 34-godišnjem Srni Šahtar neće raditi nikakve probleme.

Mediji su također nagađali da je Barcelona uz Srnu zainteresirana za srpskog nogometaša Branislava Ivanovića, no, od toga neće biti ništa. Srni ugovor istječe idućeg ljeta, no, Ukrajinci će bivšeg Vatrenog pustiti bez odštete.  “Ukoliko Darijo donese odluku o odlasku, mi ćemo je poštovati.  Zaslužio je najveći mogući respekt od nas za sve što je dao Šahtaru, bit će onako kako to Srna bude želio“, rekao je predsjednik ukrajinskog kluba Rinat Ahmetov o igraču koji 13 godina nosi dres Šahtara te je istinska legenda te nogometna institucija kluba.

Trener Barce treba igrača na desnom boku budući da Vidal nije ispunio očekivanja, a onda ni novac koji je u njega uložen, a on nije mali. Radilo se o većoj sumi eura. Srna bi bio prava zamjena za Danija Alves jer igra vrlo slično spomenutom igraču, no, s obzirom na godine Srna ipak ne bi bio stalno riješenje te će Katalonci na ljeto tražiti novu soluciju na duže staze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Godinu 2016. bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije odigrao je zaista u vrhunskoj formi, kako u dresu Vatrenih, tako i u dresu Šahtara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.