Bivši momčadski kolega Michaela Schumachera: ‘Imam informacije o njegovom stanju’

Schumacher
Foto: fah

Umirovljeni brazilski vozač Formule 1 , Felipe Massa, bivši momčadski kolega stradalog Michaela Schumachera, izjavio je da zna kakvo je njegovo stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imam sve informacije jer sam uvijek bio blizak s njim. S njegovom suprugom Corinnom se nisam često družio jer nije dolazila na utrke, ali moramo biti svjesni da je ovo teška situacija te da moramo poštovati želje obitelji koja još uvijek ne želi iznositi stvari u javnost”, istaknuo je.

“Tko sam onda ja da to napravim? Molim se da mu bude bolje, a volio bi da se ponovno vrati na stazu i bude podrška sinu”, dodao je.

Michael Schumacher je 29. prosinca 2013. na skijanju u francuskim Alpama pao i udario glavom u kamen. Svih ovih godina obitelj krije informacije o njegovom stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.