Pochettino otkrio detalje o odnosu s Mourinhom: ‘Mislio sam da ću na naslijediti, a onda se život poigrao’

epa07556651 Coach Mauricio Pochettino (C) and players of Tottenham Hotspur celebrate after the UEFA Champions League semi final, second leg soccer match between Ajax Amsterdam and Tottenham Hotspur in Amsterdam, The Netherlands, 08 May 2019. EPA/OLAF KRAAK

Mauricio Pochettino progovorio je o odnosu s Jose Mourinhom. Mediji su ga povezivali s Realom, a i on je sam smatrao kako će tamo biti Mourinhov nasljednik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uvijek sam mislio da ću zamijeniti Mourinha u Real Madridu. On je bio u Realu i ja sam pomislio kako bih mogao dobiti njegovo mjesto, ali eto kako se život poigrao, on je uzeo moje mjesto u Tottenhamu”, rekao je Pochettino.

Onda je ispričao kako je dan prije utakmice Espanyola i Real Madrida rekao kako su svi u njegovoj obitelji veliki navijači Espanyola, a Mourinho je našao način da mu odgovori.

“Dao mi je bocu skupog crvenog vina i dva Realova dresa za djecu. Rekao mi je da su to dresovi koje bi moja djeca odsad trebala nositi. Od onda smo u jako dobrim odnosima, drago mi je da me naslijedio u Tottenhamu”, istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.