Jovićević otkrio zašto jedan važan nogometaš Dinama nije zaigrao protiv Gorice

Foto: fah

U prijateljskoj pripremnoj utakmici pred nastavak Prve HNL nogometaši Gorice su na stadionu u Maksimiru svladali Dinamo sa 3-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Siguran sam da je bio dobar podražaj, oni su bili malo svježiji, organiziraniji, pogotovo u prvom poluvremenu, ali u nekim smo segmentima jako dobro djelovali. U ove dvije utakmice, s Osijekom i Goricom, pokazali smo što želimo i kako bismo htjeli igrati”, rekao je nakon utakmice Igor Jovićević.

U petak i subotu Dinamov trener nije koristio samo dvojicu igrača iz aktualnog kadra. Vratar Danijel Zagorac bio je na operaciji madeža, a Kevin Theophile-Catherine, potvrdio je to i sam Jovićević, nije igrao jer pregovara oko novog ugovora, a kad glava nije čista uvijek postoji rizik od neke ozljede, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.