Schumacherova obitelj rasprodaje njegove satove zbog enormnih troškova

Schumacher
Foto: fah

Po mnogima najbolji vozač Formule 1 svih vremena Michael Schumacher i dalje je na liječenju. Kako su troškovi još od teške nesreće na skijanju u francuskom Meribelu prije više od 10 godina enormni, obitelj je u više navrati morala prodavati razne stvari da bi skupili novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poznata aukcijska kuća Christie’s objavila je kako će se n aukciji naći osam luksuznih satova koji su dosad bili dio privatne kolekcije nezaboravnog njemačkog pilota Formule 1. Početna zajednička cijena satova bit će oko četiri milijuna eura.

– Naša aukcijska kuća zahvaljuje obitelji Schumacher na povjerenju. Ponosni smo što možemo predstaviti ove legendarne i jedinstvene satove jedne od najslavnijih legendi Formule 1. To je izniman trenutak za entuzijaste satova i ljubitelje sporta – kazao je čelni čovjek aukcijske kuće Christie’s u Europi, Remi Guillemin.

Na aukciji je pet satova iz Ruthenium Francois-Paula Journea, tu je i Rolex Daytona od 14-karatnog zlata koji mu je poklonio njegov menadžer Willi Weber i dva unikatna komada koja je dobio od tadašnjeg glavnog čovjeka Ferrarija, Jeana Todta. Najvrjedniji komad jest Platinum Vagabondage 1, on se procjenjuje na između 1,2 i 2,2 milijuna eura, pišu Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.