Bivši napadač Manchester Uniteda: Ne znam zašto Mandžukića još nisu doveli

Foto: fah

Bivši napadač Manchester Uniteda Louis Sahi poručio je kako mu nije jasno zašto klub još nije doveo Marija Mandžukića i Garetha Balea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iskustvo Marija Mandžukića moglo bi pomoći Unitedu kod povratka među četiri najbolje momčadi i to bi bilo izvrsno pojačanje. Momčadi je potreban netko tko bi inspirirao ostatak momčadi. On je zabijao gdje god je igrao”, poručio je.

“On je tip igrača kojega ostali poštuju i vodio bi ekipu”, jasan je Sahi.

“Trebali su odmah iskoristiti Baleovu situaciju u Realu i dovesti ga. Ljudi kažu da je sklon ozljedama, ali on je igrač koji sam može dobiti utakmicu”, smatra on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.