Bivši suigrač Nike Kovača: ‘Ima inteligenciju da vidi što je potrebno i podigne glas kad treba’

Foto: fah

Bivši njemački reprezentativac Malik Fathi bio je suigrač Nike Kovača u Herthi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ekskluzivnom razgovoru za Goal Fathi se prisjetio dana s novim trenerom Bayerna:

“Kad vidim Niku Kovača i Pala Dardaija dana, mislim si “what the fuck?!” Tako brzo obojica su postali ugledni treneri i rade sjajan posao.”

“Dok smo igrali zajedno u Berlinu, bio sam na početku karijere, a Niko je već bio vrlo iskusan reprezentativac. Bio je vođa kojeg su svi poštovali. Nažalost, vrlo rano sam testirao njegove živce…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se to dogodilo?

“Imao sam 20 godina i nakon treninga krenuo sam kući, ali na parkiralištu sam se zabio u Nikin porsche! Pa sam se vratio na teren kako bih mu priznao što se dogodilo. Uh, grozan trenutak… Na kraju sam morao platiti popravak, a Niko nije bio baš pretjerano ljutit.”

Je li Niko bio glasan u svlačionici?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponekad jest, ali uvijek je imao potrebnu osobnost. Ne urla ludo nego uvijek zadrži dio mirnoće. Ali kad je momčad postala previše raspuštena, on bi lupio šakom o stol. Neki igrači viču tek toliko da bi vikali, ali Niko nije bio takav. Ima inteligenciju da vidi što je potrebno i podigne glas kad treba. Da nije tako, vjerojatno ne bi dospio do Bayerna.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.