Wenger na oproštaju: “London će uvijek biti moj dom, ali i dalje ne znam kako doći do centra grada”

Foto: fah

Arsene Wenger u nedjelju vodi svoju zadnju utakmicu s Arsenalom nakon što ga je preuzeo 1996. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije ovog tjedna oprostio se od kluba.

“London će uvijek biti moj dom. No, ako me pitate volim li ga, samo ću vam reći da u 22 godine, koliko sam ovdje, i dalje ne znam doći do centra grada. Nikad nisam išao sam, uvijek me netko vozio. Jedini put koji sam znao bio je od mojeg doma do trening centra”, rekao je Wenger.

Njegov je klub na Emirates preselio 2006. godine nakon što je 93 godine igrao na legendarnom Highburyju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Morali smo otplaćivati stadion i istovremeno držati korak s klubovima koji su imali puno više novca od nas. No, morali smo napraviti novi stadion, iako mi on nikada nije legao kao onaj stari. Na Highburyju si doslovno mogao namirisati dušu svakog velikog igrača koji je ondje igrao. Taj stadion za mene je bio poput katedrale”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.