Bjelica: Bilo je svega što nogomet čini uzbudljivim

kohorta
Foto: fah

Trener Osijeka Nenad Bjelica burno je proživljavao četvrtfinalnu utakmicu hrvatskog Kupa, ali na kraju je odahnuo jer je njegova momčad izborila plasman u polufinale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Svi koji su gledali utakmicu su se sigurno naživcirali. Uz dva neiskorištena kaznena udarca, dva crvena kartona i dosta žutih, može se reći da je bilo svega što nogomet čini uzbudljivim. Rekao bih da smo u prvom poluvremenu bili puno bolja momčad, a onda smo imali nerazumljiv pad u nastavku, Slaven nam je stvorio dosta izglednih šansi, a imali smo, srećom, raspoloženog Malenicu. U nekim situacijama oni nisu dobro reagirali, pa je ostalo 0:0 i tijekom produžetaka. A „penali“ su uvijek „lutrija“, pri čemu smo mi ovaj puta bili bolji, rekao je Nenad Bjelica nakon utakmice.

Rekao je strateg Osijeka da je svakoj momčadi pripalo jedno poluvrijeme, ali da su njegovi momci bili hladnokrvniji na penalima.

Za kraj je istaknuo navijače koji su bili uz njih od prve do zadnje minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sjajan je njihov doprinos, ponosan sam na sve oni koji dolaze na utakmice. Nije ih previše, ali nas bodre kao da ih je 5.000. Dečki to osjećaju na terenu, daju od sve od sebe. Malo smo bili razočarani jer smo nakon prvog poluvremenu trebali imati prednost, možda i izraženiju, a onda se dogodi taj pad u igri, što se događa. Tada su nas upravo navijači držali „na životu“, da ne govorim o produžetcima kada smo imali igrača manje. Hvala im na takvoj podršci, čestitke i njima, zaključio je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.