Krznar: Krivica je isključivo moja; Tomić: Velika pobjeda

Zagreb, 01.12.2021. - Četvrtfinalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa: Dinamo - Rijeka. Na fotografiji Damir Krznar. foto HINA/ Daniel KASAP/ ml

Nogometaši Rijeke plasirali su se u polufinale Kupa svladavši na Maksimiru branitelja naslova Dinamo 3:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvom poluvremenu gosti su vodili 2:0, a u drugom Dinamo je sve karte bacio u napad, no nije uspio doći do izjednačenja, već je na kraju primio i treći gol.

Trener Rijeke Goran Tomić bio je sretan nakon pobjede i prolaska u polufinale.

– Ako želite osvojiti Kup, morate pobjeđivati sve koji dođu. Mi smo danas dobili velikog protivnika i ovo je velika pobjeda za sve nas. Prvo poluvrijeme bili smo jako dobri, poentirali smo u pravo vrijeme. U drugom dijelu Dinamo je dominirao, ali koji put trebate imati i sreće na utakmici, a to smo mi imali danas, rekao je Tomić za Hrvatsku nogometnu televiziju nakon utakmice te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Morate imati perfektan dan za pobijediti Dinamo na Maksimiru, ne pobjeđuje se svaki dan ovdje.

Trener Dinama Damir Krznar preuzeo je odgovornost za poraz te izrazio žaljenje zbog loše realizacije.

– Rijeka je s tri udarca na gol postigla tri gola, mi smo imali pregršt šansi, ali ne pronalazimo put do mreže, rekao je Krznar te dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bilo je naših puno utakmica nakon kojih izlazimo na koljenima, nismo pragmatični na terenu. Bez obzira na rad i isticanje koncentracije na obranu, krivica je isključivo moja, preuzimam ju i od toga ne bježim.

Pred Dinamom sad je veliki derbi protiv Hajduka u nedjelju.

– Veliki je kiks, ostali smo bez jednog trofeja, to je veliki minus. U teškoj atmosferi dočekujemo derbi na Maksimiru, razumijem razočaranje, bit će izuzetno teško, ali moramo se psihički vratiti na put koji će nam garantirati bolje, zaključio je trener Dinama, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.