Rijeka slavila na Maksimiru i izborila polufinale Kupa

Zagreb, 01.12.2021. - Četvrtfinalna utakmica Hrvatskog nogometnog kupa: Dinamo - Rijeka. Na fotografiji Amer Gojak (L). foto HINA/ Daniel KASAP/ ml

Nogometaši Rijeke plasirali su se u polufinale Hrvatskog kupa svladavši kao gosti u četvrtfinalu na stadionu u Maksimiru branitelja naslova Dinamo sa 3:1 (2:0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Riječani su veliku prednost ostvarili brzim potezima od 27. do 30. minute kada su mrežu domaćih tresli Jorge Obregon i Josip Drmić, a u nastavku je za Dinamo smanjio Marko Tolić u 73. minuti, da bi Robert Murić u sedmoj minuti nadoknade pogodio praznu mrežu za potvrdu prolaska u polufinale.

Rijeka se tako pridružila Gorici, Hajduku i Osijeku koji su se još ranije plasirali u polufinale. Gorica je u utorak boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Istru 1961, Hajduk je također u utorak sa 6:3 kao gost nadigrao Lokomotivu, dok je Osijek ranije u srijedu u svom Gradskom vrtu boljim izvođenjem 11-eraca sa 5:4 svladao Slaven Belupo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.