Bjelica: Kada svi sumnjaju u tebe, nemoj sumnjati u samog sebe

Zagreb, 12.9.2021.- Utakmica 8. kola Prve HNL Lokomotiva - Osijek na stadionu u Kranjèeviæevoj. Na slici trener Osijek Nenad Bjelica. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ua

Pred nogometašima Osijeka je, nakon uspjeha u Kupu protiv Bednje u Beletincu, nastavak natjecanja u Prvoj HNL. Gorica stiže na Gradski vrt u nedjelju u 19.05 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječani traže povratak pobjedama u HNL-u, a za utakmicu su upitni Žaper i Kleinheisler, a neće biti Ježine. Škorić, Nejašmić i Malenica pauziraju zbog žutih kartona.

– Utakmicu u Kupu smo odradili profesionalno, protiv Lokomotive imali jako dobro prvo poluvrijeme i drugo malo slabije, ali rezultatski smo ipak zasluženo uspjeli donijeti bod u Osijek. Kup utakmica nam je napravila malo problema po pitanju slaganja momčadi za nedjelju, u fazi smo da pokušavamo osposobiti Žapera i Kleinheislera pa ćemo vidjeti hoće li biti u stanju nastupiti. Dobro smo trenirali, dobro je raspoloženje nakon ove dvije utakmice i vjerujem da smo u stanju odigrati dobru utakmicu u nedjelju, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica na konferenciji za novinare, piše HRT.

Iz mini krize, s dva poraza i remija u HNL-u, Osijek se želi izvući pobjedom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Pobjede su te koje daju samopouzdanje i vraćaju ti vjeru u sebe. Često kažem da kada svi sumnjaju u tebe, nemoj sumnjati u samog sebe. Lako je to izgovoriti, bilo je evidentno protiv Lokomotive i Bednje da nam nedostaje malo tog samopouzdanja kojeg vraćaju golovi, a pobjede nose onaj osjećaj nepobjedivosti. Do toga možemo ponovo doći samo dobrim radom i strpljenjem. Strpljivi jesmo, radimo dobro i vjerujem da ćemo u nedjelju to već pokazati, rekao je Bjelica.

Osijek je u osam kola HNL-a skupio 14 bodova te se nalazi na četvrtom mjestu, dok Gorica ima bod manje.

– Ako analiziramo prošlu sezonu onda smo, ako se može govoriti o izgubljenom prvenstvu, protiv Gorice izgubili osam bodova koji su bili prednost Dinama u odnosu na nas. Neugodna su momčad, imaju kvalitetu a nemaju pritisak, zadržali su veliki broj igrača, najistaknutiji igrač im je Lovrić i tu ćemo morati obratiti puno pažnje jer jednim potezom može usmjeriti utakmicu. Moramo i njega i sve druge igrače držati pod kontrolom, veliki respekt i poštovanje pokazujemo svakom suparniku, ali ako naša momčad bude na razini naših najboljih igara vjerujem da ćemo doći do pobjede, zaključio je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.