Bjelica: Na trenutke smo igrali jako dobar nogomet

Foto: fah

Osijek je pobijedio Šibenik 3:0 i tako odmah na startu prvenstva pobjegao Dinamu na tri boda prednosti nakon senzacionalnog poraza od Slavena 2:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Drago mi je zbog igrača. Naporno su radili iako je pobjeda možda preuvjerljiva. No na poluvremenu smo mogli imati gol ili dva prednosti. Na kraju smo imali dosta šansi, a Šibenik smo ostavili na jednoj, koju je Ivušić obranio. Stvarno mogu biti zadovoljan sa svime, a najviše zalaganjem. Na trenutke smo igrali jako dobar nogomet”, rekao je Osijekov trener Nenad Bjelica, koji je opet pohvalio Miereza:

“On nama zlata vrijedi. Radi za to da dođe na to mjesto i na centaršut. No, koliko on pretrči, dobije duela, osvoji lopti i surađuje, to je neprocjenjivo. I ostali zaslužuju pohvale. Damjan je zabio dva gola, Šime Gržan je u prvoj utakmici odigrao sjajno i većina igrača je bila na visokoj razini. Hvala i navijačima što su nas podignuli kad je trebalo. Konačno smo igrali pred njima.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.