Bjelica nakon novog posrtaja Osijeka: ‘Ovo je bio realan ishod’

Foto: fah

Nogometaši Osijeka kiksali su u 32. kolu Prve hrvatske nogometne lige na svom stadionu su odigrali protiv Varaždina tek 1:1. Domaćin je, da stvar bude gora, promašio jedanaesterac u 98. minuti. Dinamo je nakon novog kiksa sve umornijeg Osijeka na korak do novog naslova prvaka Hrvatske. Dinamo ima šest bodova više, i utakmicu manje, od Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je je novi kiks svoje momčadi komentirao trener Osijeka Nenad Bjelica?

“Čvrsta utamica obostrano i rekao bih na kraju realan ishod bez obzira što smo promašili penal u zadnjim minutama. Varaždin se dobro i organizirano branio, vrlo kvalitetno. Mi smo pak bili malo sterilni, pogotovo u prvom dijelu, u drugom smo bili bolji, ali zadovoljan sam zalaganjem igrača, ne sam večeras nego u cijelom prvenstvu”, kazao je trener Osijeka, koji je tako ipak odličio spusutiti loptu na zemlju, nakon svega što se ovog tjedna događalo i nakon svega što je govorio.

“Znali smo što će Varaždin igrati čim smo vidjeli sastave, oni su ekipa koja se sjajno brani, i sve naše utakmice ove sezone su bile teške, na knap, pobijeđivali smo ih s golom razlike. Tako je bilo i danas, samo što nismo uspjeli, ali ponavljam – ovo je bio realan ishod”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Varaždina Zoran Kastel bio je itekako zadovoljan osvojenim bodom…

“Mi smo se dobro branili, uspjeli smo spriječiti njihov veliki broj ubačaja s bokova u igri, ali nismo u prekidima i tu smo imali puno problema. Mi smo imali i puno problema u sastavljanju ekipe za večerašnju utakmicu i zato svaka čast dečkima. Ovaj bod nam jako puno znači za samopouzdanje”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.