Bjelica nakon pobjede nad Lokomotivom najavio: ‘Dolazaka neće biti, ali odlazaka može biti do kraja prijelaznog roka’

Foto: fah

Dinamo je pobijedio Lokomotivu minimalnim rezultatom 1:0. Trener Dinama Nenad Bjelica ušao je u utakmicu s riskantnim potezom, izmijeni je čak Lokomotivu minimalnim rezultatom 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bezbolno s deset novih igrača. Nažalost, nismo mogli dati šansu Livakoviću koji se jučer ozlijedio na treningu pa je opet branio Zagorac. Ali ovi dečki koji su igrali opravdali su moje povjerenje i odigrali dobru utakmicu. Nažalost, malo neefikasnu, jer smo zaslužili pobjedu s većim brojem golova. 1:0 protiv momčadi koja dugo nije izgubila, koja je u zadnje dvije međusobne utakmice protiv Dinama visoko pobijedila, danas nisu stvorili prigodu. Dali smo šansu novim igračima, neke igrače smo odmorili, sve je pozitivno”, rekao je Bjelica nakon utakmice.

Nada se punom stadionu u utorak.

“Jako sam sretan i ponosan što smo napravili nešto pozitivno i napunili stadion. Ljudi su prepoznali pozitivnu energiju, nadam se da ćemo im se odužiti našom borbom i zalaganjem te proći u Ligu prvaka. Priprema je kao i uvijek pred svaku utakmicu, samo što ćemo u ponedjeljak ići u karantenu da dečki dobiju mir, pred velikim su pritiskom”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A onda je najavio moguće odlaske tijekom prijelaznog roka.

“Još nije odlučeno, ima nas dosta, 29-30 igrača. Dolazaka neće biti, ali odlazaka može biti do kraja prijelaznog roka”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.