Bjelica nakon transfera Olma: ‘Bilo je dosta emotivno, ali život ide dalje’

Foto: fah

Trener Dinama Nenad Bjelica upitan je za transfer Danija Olma u Leipzig.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘Vjerojatno je njemu bilo najgore, trebao se odlučiti. Srećom, imao je nekoliko dobrih ponuda i odlučio se za RB Leipzig. Vjerujemo da će i tamo pokazivati sve što je pokazivao u Dinamu i da će na najbolji način moći napredovati”, rekao je.

”Danas se oprostio od ekipe. Bilo je dosta emotivno, ali život ide dalje. Dinamo mora bez njega, on mora bez Dinama i želimo mu sve najbolje u budućnosti”, poručio je.

“Ide u klub koji jako dobro razvija igrače, koji je u ovom trenutku prvi na ljestvici Bundeslige, koji je iz godine u godinu bolji, ima dobrog trenera, puno drži do mladih igrača i još igra Ligu prvaka. To je sigurno ekipa u kojoj će se on moći dobro razvijati”, rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo zasad neće dovoditi zamjenu za njega.

” Imamo igrača unutar ekipe koja ga sigurno mogu dostojno zamijeniti u Luki Majeru, Ivanušecu ili Gojaku, tako da sad nema potrebe bilo koga dovoditi. Što se tiče odlazaka, to ovisi o ponudama”, zaključio je trener Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.