Bjelica nakon velikog kiksa u borbi za naslov optužio napad Osijeka

Foto: fah

Osijek je bodom kod Slavena (2:2) u 28. kolu HNL-a prema naslovu gurnuo jedinog konkurenta – Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Remi je realan rezultat. Bilo bi nezasluženo da je bilo tko pobijedio. I mi i oni imali smo po dva gola i otprilike jednako dobrih prilika. Moja momčad je pokazala moral i dva puta se vraćala nakon zaostataka, ali ne mogu biti potpuno zadovoljan kako smo ušli u utakmicu. Bili smo dosta daleko od protivnika, kasnili smo u duelima i to je učinilo rezultat ovakvim kakav na kraju je”, rekao je trener Osijeka Nenad Bjelica.

“Uvijek hvalimo našu obranu jer stvarno dosta utakmica odigraju perfektno, ali greške se događaju. Da ih nema, ne bi nikada ni primili gol. Generalno, nisam nezadovoljan s obranom, ali u napadu smo morali puno bolje, više i pametnije igrati. U drugom poluvremenu smo forsirali prolaske kroz sredinu, a očekivao sam da idemo preko bokova te da preko centaršuteva probamo ugroziti protivnika, ali tako je kako je. Ovo je jedan bod više i pripremamo se za petak”, dodao je.

“Ostalo je još osam utakmica, svaka je na nož. Svi za nešto igraju. Slaven se s još pet klubova bori za opstanak. Gorica, Rijeka i Hajduk za treće i četvrto mjesto, mi i Dinamo za naslov. Neće biti lakih utakmica, nijedna do kraja nije takva”, kaže.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.