Bjelica o Osijeku: ‘Tu stvarno ima puno jako dobrih igrača’

Zagreb, 22.01.2021 - Utakmica 17. kola Prve HNL između Lokomotive i Osijeka na stadionu u Kranjčevićevoj ulici u Zagrebu. Na slici trener Osijeka Nenad Bijelica. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ tp

Nogometaši Osijeka odlično su otvorili nastavak sezone. Momčad Nenada Bjelica lako je s 3:0 svladala Lokomotivu u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Bili smo dobri i rastrčani, od prve minute s ambicijom da pobijedimo. I onda, kada tako uđeš u utakmicu, imaš i malo sreće koja je uvijek potrebna u nekim situacijama. Sve u svemu, zadovoljan sam kako smo igrali, također i rezultatom, kao i našim debitantima, posebno mladim Mekićem kojemu su ovo prve prvoligaške minute i to u bitnoj pobjedi. Moram pohvaliti svih 16 igrača jer su bili na vrhunskoj razini, kazao je trener Osijeka nakon utakmice.

Lokomotiva je od početka drugog dijela igrala s igračem manje kada je drugi žuti karton dobio Papadopoulos. Nakon toga, smatra Bjelica, nije bilo upitno tko će na kraju slaviti.

– Nadam se da ćemo nešto ostaviti i za sljedeće utakmice. Mislim da smo vidjeli da imamo i širinu kadra, da su dečki koji su danas nastupili bili sjajni. Nismo još mogli računati na Silvu i Vukovića koji su imali kartone, tu je još i Topčagić koji nije ušao u igru kao još neki. Tu stvarno ima puno jako dobrih igrača i vjerujem da ćemo na ovoj razini nastaviti igre, kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mierez je postigao dva pogotka, ukupno deset ove sezone.

– Neupitno je da je on nama vrlo važan igrač, ne samo zbog golova nego i pristupa kojega ima u svakoj utakmici i na svakom treningu. Međutim, siguran sam da je njemu važnije to da smo mi pobijedili 3:0 nego što je zabio pogotke. Nije lako pobijediti na startu nove polusezone, kada još ne znaš „gdje stojiš“, vrlo je lijepo dobiti utakmicu u gostima s 3:0. Idemo se sada pripremati za sljedeći susret, zaključio je trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.