Bjelica o pojačanjima: ‘Razmišljamo o još jednom centralnom napadaču’

Foto: snimka zaslona

Trener Osijeka Nenad Bjelica preuzeo je klub u 4. kolu te u 14 susreta zabilježio 12 pobjeda, dva remija i jedan poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je jesenski prvak s 33 boda u 14 utakmica, a odmah iz njega je Osijek s istim brojem bodova, ali slabijom gol razlikom i dvije utakmice više.

– Rezultatski je to bilo skoro pa perfektno, a igrački sigurno može biti još puno bolje. I bit će u nastavku sezone. No, ostvariti ovakav učinak, uz samo jednu izgubljenu utakmicu, to mogu samo prave momčadi, odnosno klubovi koji se bore za prvaka. To nas čini sretnim i ponosnim i svakako nam je putokaz i za ono što nas dalje očekuje, rekao je Bjelica za klupsku stranicu, piše HRT.

Osijek je nedavno upisao poraz u Velikoj Gorici, ali Bjelica smatra da ne može taj jedini negativan rezultat poništiti sve dobro napravljeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Gorica je samo jedna crna točka koja ni u kojem slučaju ne može zasjeniti sve ono dobro što smo napravili. Bilo je puno dobrih utakmica i isto takvih rezultata i pobjeda. Odigrali smo jesen u rezultatskom smislu zaista na visokoj razini, nadam se da ćemo tako i nastaviti. A porazi su tu da nas razbude, osvijeste i u datom trenutku spuste na zemlju. I oni su ponekad dobro došli, rekao je Bjelica.

Ponovno okupljanje momčadi je 4. siječnja, pripreme će biti u prvom dijelu u Rovinju.

– Dva tjedna ćemo biti na pripremama u Rovinju, potom se vraćamo kući. Sve je već isplanirano i pripremljeno. Imamo dobar kadar, dosta igrača na raspolaganju i ne očekujem neke veće promjene tijekom zimskog prijelaznog roka. Već sam rekao da razmišljamo o još jednom centralnom napadaču, a hoćemo li angažirati još ponekog igrača ovisit će i o nekom izlaznom transferu, zaključio je trener Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.