Bjelica ogorčen: ‘Uspjeli smo, ali VAR je bio pametniji od nas’

Foto: fah

Osijek i Gorica odigrali su 1:1 u Gradskom vrtu, uz poništeni pogodak domaćinu u 95. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dramatično je bilo u Gradskom vrtu do posljednje sekunde. Gorica je vodila od 55. minute, a Osijek je u završnici dvoboja dvaput zatresao mrežu gostiju, no priznat je samo pogodak Bohara iz kaznenog udarca u 91. minuti, dok je gol Ercega u 95. minuti poništen zbog zaleđa nakon VAR-a.

– Nismo bili dobri prvo poluvrijeme, iako nam protivnik nije ništa stvorio, ali ni mi nismo bili u stanju opasno zaprijetiti. Igrali smo protiv kvalitetne momčadi, koja igra praktički bez pritiska i pokazali su da su dobra ekipa, rekao je nakon utakmice trener Osijeka Nenad Bjelica koji je komentirao i VAR, piše HRT.

– Nakon gola pokušali smo s promjenom sustava, uspjeli smo, ali VAR je bio pametniji od nas. VAR je navodno tehnlogija koja ispravlja samo očite greške, gledaju jednu situaciju tri minute i onda povuku neke crte. imaginarne, koje jedino oni razumiju i jedino oni vide, valjda jer im je tako danas odgovaralo povući…, rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strateg Osijeka nije skrivao razočaranje ovakvim raspletom utakmice.

– Gorak osjećaj, s obzirom da smo ipak zaslužili tri boda jer smo imali više šansi od njih. Nismo bili briljantni, falilo nam je ideja u prvom poluvremenu, falilo nam je energičnosti, međutim nakon njihovog gola mislim da smo imali nekoliko šansi i dobrih šuteva. Zabili smo i taj drugi gol, ali tako je kako je, moramo prihvatiti da postoji VAR u nogometu i da je on tu da napravi da prostor za manipulaciju bude još veći, rekao je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.