Bjelica otkrio Dinamov plan: Na ljeto ćemo morati prodati jednog igrača

Foto: fah

Pred klubovima je ljetni prijelazni rok, što muči i trenera Dinama Nenada Bjelicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ja se držim klupske politike. Ono što je prioritet kluba i moj je prioritet. O tome se i ne treba raspravljati. Činjenica je ta da mi ne moramo prodati dvojicu igrača! Na ljeto ćemo morati prodati jednog od tih veznih igrača. Svi drugi mogu ostati i biti dio Dinama sljedeće sezone”, rekao je.

Tako Bjelica tvrdi da će Modri u slijedećem prijelaznom roku prodati samo jednog od šestorice svojih veznih igrača, pišu Sportske novosti.

“Ako za nekoga drugoga dođe ‘nemoralna’ ponuda, onda ćemo tražiti alternative i pojačavati se s dva nova vezna igrača. Olmo na tržištu ima najbolju cijenu. Ako bi se on prodao, onda ne bismo imali želje više prodavati bilo koga. Ali jasno jest da ako još netko dobije ogromnu ponudu, igraču moraš izići ususret. S druge strane i ispoštovati klub koji će dati tu ‘nemoralnu’ ponudu”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema šanse da se raspadne ova momčad Dinama! Neće biti rekonstrukcije momčadi! To treba posebno naglasiti. Nema razloga raditi bilo kakvu rekonstrukciju momčadi. Možda ćemo četvorici ili petorici igrača koji su malo manje igrali, a imaju negdje drugdje mogućnosti igrati više i nešto zaraditi, izići ususret, te onda to probati kompenzirati s drugim igračima. Ukoliko bude, recimo, pet-šest izlazaka, onda će biti i pet-šest dolazaka. A ljetos ih je bilo petnaest… Svi u klubu razmišljamo da nema razloga za puštanje igrača, nemamo potrebe za tim”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.