Bjelica: Perić bi bio dobar izbor za Slovačku, ali izbornik odlučuje

Foto: snimka zaslona

Nakon stanke zbog nastupa reprezentacije, vraća se domaće nogometno prvenstvo. Gorica i Dinamo sutra u 18 sati otvaraju 12. kolo, a uoči tog ogleda s HRT-a su razgovarali s Nenadom Bjelicom. Osvrnuo se na protivnika, nastupe svojih igrača u reprezentacijama, ali i onome što slijedi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razmišljanje o Šahtaru slijedi tek nakon Gorice, jasan je Bjelica koji je vrlo zadovoljan igrama svojih igrača u dresovima hrvatske i drugih reprezentacija tijekom proteklog tjedna.

Vatreni će o plasmanu na EURO odlučivati protiv Slovačke u Rijeci 16. studenog, a u tom susretu izbornik Zlatko Dalić na raspolaganju nema Domagoja Vidu i Dejana Lovrena. Bi li stoper Dinama Dino Perić bio pravi izbor za početnu postavu, pitali smo Nenada Bjelicu.

– Ja vjerujem da bi, nije on slučajno u reprezentaciji, ne igra slučajno u Dinamu. Sve je ostvario sa svojim igrama, sve je ostvario na terenu. Već 16, 17 mjeseci on igra na jako dobrom nivou, u prošloj sezoni je više dobivao šanse u HNL-u, ove igra i u HNL-u i u europskim utakmicama gdje pokazuje zavidan nivo. Vjerujem da Perić može pomoći reprezentaciji, ali izbornik sigurno zna koje će biti najbolje rješenje za reprezentaciju. U izostanku ova dva važna igrača, on ima četiri, pet stopera na koja može računati, vjerujem da će odabrati dva najbolja, rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.