Bjelica: Poštujemo svakog protivnika pa tako i ovoga

Foto: fah

Nogometaši Osijeka u četvrtak od 14 sati po srednjoeuropskom vremenu na Astana Areni u Kazahstanu protiv domaćeg Kyzylzhara igraju utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osječani su danas rano ujutro stigli u Nur-Sultan koji je prva klupska stanica na ovosezonskom europskom putu.

– Nemamo nekoliko igrača, ali uvijek razmišljamo na način da treba ukazati povjerenje onima koji su s nama. Na put smo poveli 25 zdravih igrača i siguran sam da će, tkogod dobije priliku pomoći momčadi, biti na dobroj razini. U ovom prvom danu pokušali smo se prilagoditi na vremensku razliku, proveli noć bez puno sna, ali do utakmice ćemo biti apsolutno spremni, rekao je trener Nenad Bjelica uoči utakmice.

Osvrnuo se i na sutrašnjeg protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Poštujemo svakog protivnika pa tako i ovoga. Puno puta kažem da je fokus na naše zadatke i ono što mi odrađujemo na travnjaku, a ne na to tko je suparnik, neovisno o kome se radi. Ovdje se radi o iskusnoj momčadi punoj igrača s međunarodnim iskustvom koji su igrali i na višoj razini ruske i ukrajinske lige. Trebat će puno energije, snage, koncentracije i discipline da bi se dobila utakmica, zaključio je Bjelica, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.