Bjelica: Stalno sam “gladan” pobjeda!

Foto: snimka zaslona

Danas je na rasporedu dvoboj 23. kola domaćeg nogometnog prvenstva između Varaždina i Osijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon serije derbija na red dolazi utakmica koja u medijima nema taj predznak, ali je za Osječane jednako značajna.

– Za nas je svaka utakmica derbi, a ne samo dvoboji s Dinamom, Rijekom i Hajdukom što se u javnosti najčešće potencira. Vrlo ozbiljno se pripremamo za Varaždince. U našim prethodnim međusobnim ogledima bilo je dosta tvrdo i “na knap”, vidjet ćemo kako će biti ovaj puta. Vjerujem u svoju momčad, da smo fizički i mentalno u stanju ponovno pobijediti, rekao je Bjelica koji je registracijom Ivana Santinija dobio veliko pojačanje.

– Ivan je izgubio praktički samo jednu utakmicu za koju ionako nije bio planiran. Sada su već dva tjedna dobrog treninga iza njega i može nam biti na raspolaganju. I Gyurcso je, također, na raspolaganju i bit će među onima koje vodimo na put.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Varaždinci dočekuju goste iz Osijeka nakon velike pobjede u prošlom kolu u Puli nad izravnim konkurentom u borbi za ostanak.

– Naravno da je ta pobjeda pozitivno i to jako utjecala na samopouzdanje momčadi, dala nam je mir, da budemo još opušteniji, odnosno da pozitivnim rezultatom protiv Osijeka potvrdimo ta tri boda i što ranije osiguramo ostanak u ligi, a što nam je glavni cilj ove sezone, rekao je pomoćni trener momčadi Varaždina Dario Jertec.

Sutra igraju Šibenik i Lokomotiva, u jadranskom derbiju snage će odmjeriti Rijeka i Hajduk, a kolo će u nedjelju zaključiti Gorica i Istra te Dinamo i Slaven Belupo, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.