Bjelica uoči Atalante nije najavio pobjedu nego ”skupo prodavanje kože”: ”U mislima smo već u Ligi prvaka”

Foto: fah

Kako smo već pisali nogometaši Dinama teškom su mukom u 8. kolu Prve HNL pobijedili Istru 1961 1:0 te su od Hajduka preuzeli vrh ljestvice. Iako teškom pobjedom Modri su ipak napravili dobru uvertiru za prvo kolu Lige prvaka koje plavi igraju na Maksimiru iduće srijede, 18. rujna, protiv Atalante iz Bergama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice trener Dinama, Nenad Bjelica, komentirao je igru svojih igrača protiv Istre, ali i najavio start u Ligi prvaka.

“Čestitao bih momčadi. Zasluženo smo pobijedili iako nismo odigrali veliku utakmicu.Tri boda su nam bila najvažnija. Nije izgledalo sjajno, ali najvažnije je bilo dobiti. Uvijek su teške utakmice kad se igrači vraćaju s reprezentacija. Neki su nam došli jučer, neki u srijedu. Nije lako bilo igrati ovu utakmicu. Za par dana je Atalanta, igrači su u mislima na taj susret. Sve ovo što se događa oko ulaznica i svega i na njih utječe. Naslovi, slike, kupovanje ulaznica, sve je igračima u podsvijesti. U Maksimiru tri godine nije bilo utakmice u Ligi prvaka. Zbog toga možda dečki danas imali potpuni fokus na ovu utakmicu”, kazao je strateg Modrih te je dodao:

“Tri boda su nam bila najvažnija s obzirom na okolnosti, skupljanja igrača zadnjih dana koji su igrali za reprezentacije. Ne znajući što su radili i kako su igrali, neki su bili i bez ritma… Zato smo poslali ekipu na teren za koju smo mislili da je u najboljem psihički i fizički u najboljem stanju, zato to i nije izgledalo danas baš sjajno. No, zadovoljni smo pobjedom, čime smo zadržali visoku poziciju na ljestvici”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bjelica se osvrnuo i na činjenicu da je Nikola Moro izašao zbog ozljede, kao i na činjenicu da je 25-gidišnji Bruno Petković produljio ugovor s Dinamom do 2024. godine.

“Nikola je iskrenuo gležanj, ali vjerujem da će biti spreman za srijedu. Bruno je zaslužio novi ugovor. Dinamo honorira svoje igrače i s ovim je još jednom pokazao kako je veliki klub. Vjerujem da će Petković nastaviti s ovakvim igrama.”

Kakvu utakmicu Bjelica očekuje protiv Atalante?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Bit će potpuno drugačija utakmice od ove. Pun stadion, a mi ćemo biti puno bolji. Skupo ćemo prodati svoju kožu u tom susretu. U nedjelju će moji suradnici gledati utakmicu Genoa – Atalanta, a mi smo ih već analizirali u utakmicama koje su odigrali u prvenstvu…”

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.