Bjelica uoči Atalante u Stadionu: Dečki su spremni, našpanani, ali i opušteni

Foto: fah

Trener Dinama Nenad Bjelica u emisiji Stadion najavio je ofenzivniji Dinamo kakav smo gledali u Harkivu protiv Šahtara. U utorak na San Siru hrvatski prvak od 21 sat igra protiv Atalante u susretu 5. kola Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Spremni smo, to je najvažnije. Stigli smo oko pola 2 u hotel, imali smo vremena se i malo odmoriti. Normalna nervoza kao pred svaku utakmicu. Kad ne budemo imali tu pozitivnu nervozu, onda će biti problem. Dečki su spremni, s jedne strane našpanani maksimalno, s druge strane opušteni da daju sve od sebe u ovoj utakmici.

Na startu Lige prvaka, prije nešto više od dva mjeseca, Dinamo je u Maksimiru uvjerljivo dobio Atalantu s 4-0.

– Neće biti velikih promjena u sastavu, možete očekivati sličan Dinamo kao i u Harkivu – napadački Dinamo. Naravno igra i protivnik, nešto ti dozvoli, nešto ne. Vidjet ćemo koliko ćemo uspjeti u našim nakanama. Ideja je igrati hrabro, ofenzivno i pokušati dobiti utakmicu. Najvjerojatnije ćemo ostati u istom sustavu, to nam je dalo dobre rezultate u Ligi prvaka. Plan je taj da se igra na isti način kao i u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U subotu je Atalanta u Bergamu u prvenstvenom susretu protiv Juventusa vodila 1-0 do 74. minute, s tim da nije iskoristila penal u 16. minuti. No, na kraju je Juventus slavio s 3-1.

– Izuzetno kvalitetna momčad. Rekao bih da su nezasluženo izgubili od Juventusa. Pokazali su koliko su jaki. Igrali su tu utakmicu bez tri najbolja napadača na početku i bez obzira na to su nadigrali Juventus i trebali voditi na poluvremenu već 3:0. Nogomet zna biti okrutan, na kraju su izgubili tu utakmicu, ali pokazali kvalitetu i snagu.

Stadion San Siro, koji prima 80.000 gledatelja, neće biti pun, no Dinamo će s tribina imati podršku od 4000 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Sretni smo što nas navijači prate i nadam se da ćemo im vratiti na terenu s jednom poštenom borbom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.