Bjelica uoči Lecha: ‘Kosta iz godine u godinu poboljšava svoje rezultate i stvara sve veći klub’

Foto: fah

Nenad Bjelica sutra će u Poljskoj pokušati odvesti Osijek u treće pretkolo Konferencijske lige protiv poljskog Lecha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

‘’Mislim da mi možete biti zahvalni što Kosta radi ovdje. Prije nego što je odlučio raditi u Pogonu, pitao me o klubu i poljskoj ligi. Rekao sam mu što mislim, došao je i ostao do sada. Trener je koji ima kvalitetu. Iz godine u godinu poboljšava svoje rezultate i stvara sve veći klub. Sve što je radio u karijeri pokazuje njegove sposobnosti. Osim toga, on je dobar čovjek’’, kazao je dobro raspoloženi Bjelica pa je dodao:

‘’S Pogonom sam nekoliko puta igrao kao trener Lecha. Jednom je bilo jako zabavno, kada smo u Poznanju pobijedili s 3:1, ali bilo je i slabijih utakmica. Mislim da su svake sezone sve jači i jači. U četvrtak ćemo pokušati dati sve od sebe i postići što bolji rezultat. Ali nakon utakmice nećemo znati ništa po pitanju plasmana dalje. Vidjet ćemo kako će se isplatiti činjenica da smo već odigrali jednu utakmicu u ligi. Pobijedili smo zasluženo s HNK Šibenik, a opet smo igrali bez Laszla Kleinheislera i Mile Škorića. Oboje su s nama letjeli u Szczecin i spremni su za utakmicu. Njihove zamjene također mogu igrati na visokoj razini. Igor Silva, koji je važan igrač u posljednjih godinu i pol, nije s nama, ali postoje i drugi igrači koji ga mogu zamijeniti’’, kazao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.